AKTUELNO

Brat je potvrdio da je njegova sestra trenutno u stabilnom zdravstvenom stanju.

U javnosti se pojavila priča da je Ivana Filipović (22) pokušala da zaštiti Đorđa Lackovića (24), koji je osumnjičen da ju je brutalno prebio.

Ivana, navodno, u bolnici nije htela da prizna kako je povređena i kako je dobila opekotine, već je lekarima rekla da se povredila prilikom pada. Tek kada su lekari pozvali policiju, ona je priznala da je prebijena pod pritiskom iskusnih policijskih ispitivača.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Preovladalo je to što su joj policajci rekli da je očigledno da je prebijena i da nije pala, a nakon toga objasnili da bi to moglo da se ponovi. Međutim, Ivanin brat kaže da ništa od ovoga nije tačno kao i da devojka uopšte nije štitila svog napasnika.

- Ivana u svojoj izjavi nije branila Đorđa i nije tačno da je, u želji da ga zaštiti, rekla da je pala niz stepenice. Inače, moja sestra je uprkos svim povredama koje ima u stabilnom stanju i pod konstantnim je lekarskim nadzorom - rekao je on.

Foto: Printscreen Facebook / printscreen Instagram

Inače, Ivana je napadnuta u novosadskom stanu gde je živela zajedno sa dečkom. Uzrok napada je, najverovatnije, ljubomora a u bolnici su joj ustanovili da ima višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša i plućnog krila, probušena joj je plućna maramica a imala je i krv u plućima. Takođe, devojka je zadobila brojne opekotine od pegle po ekstremitetima ali i ubode i posekotine po butinama.

Pročitajte još: ISPOVEST DRUGARICE BRUTALNO UNAKAŽENE DEVOJKE: Đorđe je PRETIO IVANI da će da joj iščupa matericu ako ga prijavi policiji! Pretio je da će da joj POUBIJA PORODICU!

#Novi Sad

#tuča

'