AKTUELNO

Đorđe Lacković (24) koji se sumnjiči da je zverski pretukao devojku Ivanu Filipović (22), tražio je da ga smeste u samicu, jer strahuje da će ga pritvorenici pretući nasmrt!

Čim je dospeo iza rešetaka, pritvorenici su mu poručili da će ga "ubiti od batina" i nazivali ga pogrdnim imenima: "Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!".

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković, 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, devojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara.

- Sada je u frci je jer zna da pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene. Ivaninom bratu je pre hapšenja slao poruku "da vidi da ne smeštaju policiju", a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu! - navodi izvor blizak istrazi.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Lacković je na svom nalogu na Fejsbuku dobio gomilu pretnji, posle čega mu je profil ugašen. Užasnuti monstruoznim iživljavanjem nad nesrećnom devojkom, ljudi su mu poručivali: "Nadam se da će te neko ubiti od batina", "Štapovima ga izlomiti kao majmuna", "Molićeš boga da ceo život ostaneš u samici".

Podsetimo, nasilje koje je zgrozilo i potreslo Srbiju desilo se u utorak, 12. marta, kada je Lacković, kako je naveo, u napadu ljubomore fizički nasrnuo na devojku Ivanu Filipović. Kako smo ranije objavili, osumnjičeni za zverski napad je nesrećnu devojku prvo udarao rukama i nogama. Potom joj je drvenom motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu. To mu nije bilo dovoljno, pa joj je nožem naneo i nekoliko posekotina po telu.

#Devojka

#Nasilje

#Zatvor

#dečko

'