AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaplenili su više od 102 kilograma marihuane, deset bombi i uhapsili četiri osobe iz Aranđelovca, dok će protiv još jedne biti podneta krivična prijava.

Kako je saopštio kragujevački MUP, uhapšeni su M. T. (1991), M. J. (1992) i M. J. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a zbog istog krivičnog dela biće podneta prijava protiv jednog dvadesetsedmogodišnjaka.

M. J. (1983) se takođe sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je zbog istog krivičnog dela uhapšen i M. J. (1995).

Pretresom stanova i automobila koje osumnjičeni koriste, pronađeno je 108 paketa sa više od 102 kilograma marihuane i deset bombi, četiri defanzivne i šest ofanzivnih. Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju.

#Hapšenje

#Kragujevac

#Zaplena

'