AKTUELNO

Rođaka kaže da je na porodicu ubijene pevačice bačena kletva, koju su u početku svi shvatali olako, a onda su smrtni slučajevi počeli da se nižu.

- Cela porodica pevačice Jelene Marjanović nestala je za godinu dana. Prvo je umro otac Dušan, pa je ubrzo nakon toga Jelena ostala i bez strica. Preminula je njena baka Pelagija, a onda je ubijena pevačica. Nešto posle monstuoznog ubistva pevačice, od teške bolesti i tuge za ćerkom, preminula je i majka Zorica. Veruje se da je na ovu prodicu bačeno prokletstvo, koje traje još uvek – rekla je rođaka ove porodice, koja takođe kaže da se ne seća na koliko sahrana i pomena ove porodice je bila.

Kako kaže, Dušan Krsmanović, Jelenin otac, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti.

Foto: Privatna arhiva

- Dušan je preminuo samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan. Jelena je bila vezana za njega. Sve se desilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu. Ubrzo nakon toga umro je i njegov brat. Jelena je od šoka izgubila glas – priseća se rođaka koja takođe dodaje da pevačica tri godine nije mogla da se oporavi od nesreće koja je tada zadesila porodicu Krsmanović.

Međutim, kako kaže tome nesreći nije bio kraj. Zorica, jelenina majka, saznala je da je obolela od raka. - Nakon toga, dogodio se taj kobni 2. april 2016. godine. Jelena je nestala, a telo je pronađeno na nasipu u Borči – priseća se rođaka, dodajući da su nesreće nastavile da se nižu jer je 25. maja umrla Pelagija, jelenina baka.

- Od tuge za unukom dobila je moždani udar. Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović se tada pogoršalo. Ona je umrla 4. oktobra 2016. godine u svojoj kući u Borči – dodaje rođaka.

Foto: Privatna arhiva

Rođaka kaže da je na ovu porodicu pre deset godina bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca.

- Kada sam čula za tu kletvu nisam obraćala pažnju. Onda su smrtni slučajevi počeli da se nižu. Strahujem da tome nije kraj – priča rođaka.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zorica Marjanović

'