AKTUELNO

Uprava policije dostavila je snimak za sada nepoznate osobe koja se sumnjiči za jučerašnje ubistvo Mila Ilića (28) u Podgorici.

-Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli mere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice. Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično delo ubistvo na štetu M.I - saopšteno je iz Uprave policije.

Ilić je ubijen juče oko 16:30 sati u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici. Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je na licu mjesta obavio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

Uprava policije je pozvala građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, to prijave na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

-Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno - dodaju iz policije.

Kavački klan godinama je u sukobu sa rivalskim škaljarskim klanom. Dva klana su usko sarađivala sve do 2014. kada je u Valensiji nestalo više od 200 kilograma kokaina koji je navodno pripadao kavačkom klanu – posle čega je došlo do rata u kome je ubijeno više osoba na obe strane.

#Podgorica

#Ubica

'