AKTUELNO

Svedok hapšenja Gorana Jankovića (37), osumnjičenog za trostruko ubistvo na Telepu, u Novom Sadu, opisao je kako je izgledalo hapšenje.

Prema navodima svedoka, koji je bio u jednom od čamaca privezanih za obalu, Ribarsko ostrvo i okolina bili su prepuni žanadrmerije i policije naoružane dugim cevima.

Policija i žandarmerija su, inače, proteklog vikenda stalno češljali obalu Dunava od Novog Sada do posle Futoga.

Janković prilikom hapšenja imao nož

Prilikom hapšenja Gorana Jankovića osumnjičenog da je počinio trostruko ubistvo pronađen je nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja, i za sada "samo ćuti".

Janković je uhapšen u crnoj jakni i crnim farmerkama, nakon što su celo pre podne pripadnici policije i žandarmerije pretraživali Šodroš i Ribarsko ostrvo.

Foto: www.nsuzivo.rs, Pink.rs

- Kada smo dolazili jutros video sam da su policajci napravili blokadu, levak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Moranrice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i po Šodrošu. Zavirivali su po svakom žbunu, kući i drvorištu, a nama su pokazivali fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga videli. Negde oko 11 sati i 30 minuta smo videli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno je 10 pripadnika žandarmerije nosilo čoveka i ubacili su ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali - ispričao je svedok.

Pročitajte još: HAPŠENJE TROSTRUKOG UBICE IZ NOVOG SADA - Policija je još sinoć dobila dojavu gde se nalazi, a EVO ŠTA GA JE ODALO

#Goran Janković

#Hapšenje

#Novi Sad

#Ubistvo

'