AKTUELNO

Poruka koja će vam naterati suze na oči.

Dragan Purić, otac dvoipogodišnje devojčice koju je očuh nasmrt pretukao, pa bacio sa terase želi da počinitelj ovog zločina nikada ne izađe iz zatvora.

Ja kao otac ovog anđela voleo bih da nikada ne izađe iz zatvora. Doživotno da ga osude. Ako ima pravde da nikad niko ne doživi ovo što sam ja - napisao je Purić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, Vesna F., majka ubijene devojčice, napustila je Dragana pre mesec i po dana i nije želela da mu se vrati, a sa njim ima i petogodišnjeg sina.

Foto: Privatna arhiva

Otac ubijene devojčice ranije je rekao je da je upozoravao suprugu na Zorana A. sa kojim je živela nakon što je njega ostavila.

- Molio sam je da se vrati kući, ali ona to nije htela da učini. Slutio sam da će ovako nešto da se desi mojoj ćerki - izjavio je Purić, dodajući da su se Vesna i Zoran poznavali iz srednje škole.

Podsetimo, Zoran A. (29) priznao je da je nasmrt pretukao svoju pastorku trogodišnju L. F. u selu Prahovo kod Negotina. Nakon toga on je, kako se sumnja, iscenirao da je devojčica pala sa terase.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Facebook, Privatna arhiva

Kako se saznaje, svi materijalni dokazi upućuju na osnovanu sumnju da je Zoran A. ubio devojčicu udarcima, iznerviran jer je plakala. Krv koja je u vidu prskotina nađena na više mesta u kući, na zidu i na podu je njegova, kao i tragovi koje je ostavio. Kod Vesne F., majke devojčice, konstatovane su povrede na glavi, koje su intenzivnije kako vreme prolazi.

Vesni F. i Zoranu A. određen je pritvor u trajanju do 30 dana i biće oboje upućeni na psihološko-psihijatrijsko veštačenje.

Pročitajte još: TIHO NOĆI, MOJE ZLATO SPAVA: Sahranjena devojčica koju je OČUH PRETUKAO NASMRT! Ručice su joj bile polomljene, lice otečeno, a deo uha otkinut!

#Negotin

#Ubistvo

#devojčica

'