AKTUELNO

Trostruki ubica iz Intekontinentala na sve načine pokušava da izbegne izručenje Srbiji, što je izazvalo gnev porodice žrtava.

Dobrosav Gavrić, koji je u Srbiji osuđen na 35 godina robije zbog teškog ubistva Željka Ražnatovića, Milenka Mandića i Dragana Garića 2000. godine u hotelu Interkontinental, pokušava na sve načine da izbegne izručenje iz Južne Afrike gde je uhapšen 2011. godine, pet godina nakon što je pobegao iz Srbije.

Foto: Privatna arhiva

On se prosle nedelje pijavio u sudu u Kejptaunu hodajući uz pomoć štapa. Kako navode tamošnji mediji suđenje je pomereno za 19. jun. Ovo učestalo odlaganje osuđenog trostrukog ubice izazvalo je revolt u porodicama žrtava, a za Pink.rs oglasio se i Aleksandar Mandić, sin ubijenog biznismena Mande.

Foto: Privatna arhiva

- Ne mogu da zaboravim taj dan kada mi je to zlo ubilo oca i komandata Arkana. Ja sam bio tog dana na pripremama sa fudbalskom reprezentacijom! Odmah sam prekinuo sve i vratio se kući, bili su to Slavko Mijović, Milan Đorđević Bombona, biznismeni, sportisti. Primali smo saučešće, sahranili oca i ostali sami.

Foto: Privatna arhiva

Zato sam kivan da posle toliko godina ne može taj zlotvor da se izruči u Srbiju, kao da je najbolji čovek na svetu, a ne trostruki ubica. Živim za dan da se to dogodi, da ga pogledam u oči i pljunem. To đubre i ništavilo nam je napravilo tešku muku u životu - rekao je Mandić za naš portal.

Pročitajte još: Svi pamtimo generala Predraga Bandića, srpskog heroja, a sada je njegov sin krenuo stopama slavnog oca (FOTO)

#Arkan Ražnatović

#Ubistvo

'