AKTUELNO

Tuga...

Rođaka Neđe Šubare, kog je zajedno sa majkom i tetkom navodno ubio Dragoslav Jovanović iz Surčina i njihove leševe bacio u septičku jamu, oprostila se od tragično stradalog strica potresnim rečima, koje je obajvila podno njegove slike na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Pink.rs

Njen komentar prtenosimo u celosti:

"Izvinjavam se porodici i prijateljima sto ih na ovaj način obaveštavam da je moj voljeni stric izgubio život,ali trenutno ne znam za drugi način. Svaki kontakt i razgovor stvaraju bol. Nepodnošljivu bol. Naš veliki gospodine,domaćine, dostojanstveni striče,moj zaštitniče. Voljeni sine. Dobri druže. Veliki dečače. Pa rat prođosmo ne izgubismo život od strane suprotne strane,ali se nađe neki dečak da uzme sebi za pravo da ti presudi. I tebi. I bakama.

Opet se izvinjavam,sigurno mislite podrazumeva se pisati ovde nešto u ovakvoj situaciji, ali grešite. 3 je iza ponoći,kuca sat,kuca mi srce,san ne postoji..ali dala bih sve da je ovo ružan san pa sutra kad ustanem da me nazoveš i kažeš " Boćo,hoćemo li na kolače"? Mika moj. Nikada ti nisam rekla koliko te volim,stalno sam ti nesto zamerala... Sad bih dala život da te zagrlim i kažem izvini ako sam te uvredila nekad, izvini,ako nisam imala vremena.

Izvini što nisam dolazila. Izvini što smo se onda na moru samo jednom videli. Duboko u sebi znam da si bio ponosan na Tanju i mene. Rekao si mi to jednom." Vinko treba da bude srećan" što si izrasla u dobrog čoveka... I sta sad ja imam od toga,kad više nemam tebe?

Vratila sam se s mora i kažem sebi e još samo on da se vrati,morao je negde,pa da idemo na kolače. Pa se ja umažem,a on kaže nema veze uzmi onu majicu iz kola. A ja razmaženko pa hoću da je nosim kući,a on kažes pa ne može, musavice i tu ćeš isprljati. Sad obuci tu prljavu pa idi kući takva.

Foto: Printscreen Instagram

Durim se ,a onda kazem pa dobro ajde. Ovu sliku si mi poslalo kad si za Božić išao da sečes badnjak. Niko se nije praznicima toliko znao obradovati. Slavu slaviti. Ljude ugostiti..Slika na viberu Patrijarh Pavle,neka te čuva tamo gde ideš.. Ja ću staviti tvoju,a ti čuvaj mene.

Opet se izvinjavam sto pišem. Lakše mi je.. Verovala sam da će uskoro veselje. Prvo tvoje,pa moje. Udaću se Mikane i ako Bog da imati decaka. Prezime cu zadržati. Jer samo smo ti, ja i tata Šubi. Htela bih da prestanem pisati,da vidim kako su mi otac, majka, sestra, baba, ali imam utisak da nešto fali. Da nesto nisam rekla. Jedino što fali,fališ ti.. Za sve što dolazi. Onaj što je uradio sve ovo,presudio je sebi,svojoj ženi. Ej dečace,sta nam priredi... "

#Surčin

#Ubistvo

'