AKTUELNO

Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana, uhapšen je nakon jutrošnje pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen Stefan R. (30). Pored njega, uhapšeni su i Stefan Suvajac (19) i Niko Kantara (20).

Inače, Vukašin Šijan, je sin Zorana Šijana kojeg je on dobio u drugom braku sa Goranom.

Gorana je bila komšinica Šijanu sve do 1996. godine, da bi se nakon toga on razveo, a onda i venčao sa njom.

Ona je 1999. godine Šijanu rodila sina Vukašina koji je rođen tri nedelje pre očevog ubistva. Inače, Šijan je pre Gorane, bio u braku sa estradnom zvezdom Gocom Božinosvskom, sa kojom takođe ima decu.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, jutros oko 8 sati došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom. Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Foto: Printscreen Instagram

Trojica napadača su potom zaustavili nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

#Hapšenje

'