AKTUELNO

Povređena žena je nakon nesreće hitno prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, teško je povređena.

- Prilikom izlaska iz vozila ona je pod neutvrđenim okolnostima pala na kolovoz, a onda joj je autobus prešao preko ruke i noge - rekli su iz MUP-a Srbije.

Do nesreće je došlo kada je autobus GSP "Beograd" pregazio ženu, kojoj su zbog udarca skoro potpuno amputirane ruka i noga.

- Žena je pala pod autobus koji je onda prešao preko nje. Ruka joj je skoro amputirana, a pored toga ima i povrede stomaka. U teškom stanju je prevezena u Urgentni centar - rekli su iz Hitne pomoći.

- Žena je primljena u Urgentni centar radi hitne medicinske intervencije - rekli su iz UC za Pink.rs.

Foto: Kurir

Među očevicima se čulo da je žena na još nerazjašnjen način ispala iz autobusa koji saobraća na liniji 610 između Zemuna i Jakova.

- Po onome što smo mi saznali, reč je o starijoj putnici od 70 i nešto godina koja je ispala iz autobusa na liniji 610 - rekli su iz Dispečerskog centra GSP "Beograd".

Neki svedoci nemilog događaja ispričali su i da je žena ispružila ruku kako bi ušla u autobus i da je tada vozač zatvorio vrata.

- Žena je pokušala da uđe u autobus, ispružila je ruku da uđe, vozač je zatvorio vrata i krenuo i njoj su tom prilikom otkinuta desna noga i ruka - navode očevici potreseni prizorom.

#Novi Beograd

#Saobraćajna nesreća

'