AKTUELNO

Oni će, verovatno sutra, biti zajedno i sahranjeni.

Dva najbolja drugara, Dejan (23) i Ljubomir (25), stradali su na motoru kada su svom silinom udarili u traktor koji im se usred noći našao na putu. Imao je balirku i bio je loše osvetljen. Traktorista je uhapšen, a Srpski Itebej oplakuje momke, nerazdvojne drugove, koji su zajedno otišli u smrt

Foto: Printscreen Facebook

Ljubomir je najmlađi od trojice braća u porodici Marinkov, a automobili i motori bili su njegova strast. Često su ga meštani viđali u radionici u svom dvorištu. Danas reči njegovih najbližih paraju srca.

- Mladost je naša bila k'o bajka. Dani su tekli bezbrižno srećno. I nismo ni slutili ni ja ni braća, da sreća neće trajati večno - napisala je Ljubina sestra u potresnoj poslednjoj poruci upućenoj bratu.

Foto: Printscreen Facebook

- Nadam se da i tamo gde si sada jašeš nekog Jadrana. Ljubo, za***o si me sinoć, nije takav dogovor bio... - napisao je Ljubin brat Zoran.

Poslednju poruku ostavio je i drugi brat, Rale.

Foto: Printscreen Facebook

- Bio si svetla tačka u našim crnim životima. Volim te brate moj i već nedostaješ. Znam da si gore i da gledaš. Srešćemo se jednog dana opet, a do tada čuvaj mi mesto. Ljubi brat. Počivaj u miru anđele.

- Anđele tetin, dušo moja mila. Neka te anđeli čuvaju. Počivaj u miru

Foto: Printscreen Facebook

I za Dejanom Totom liju se suze. Nije bilo dana da se Dejan nije video sa Ljubom, da nisu seli u kafić i porpičali malo. Tako je bilo i u subotu...

Milica, Dejanova sestra, okačila je sliku nerazdvojnih drugova.

- Anđeli moji, valjda ste na nekom boljem mestu. Volim vas najviše na svetu! Počivajte u miru", napisala je.

#Nesreća

'