AKTUELNO

Tri dana od pronalaska četiri beživotna tela u dvorištu porodične kuće Kazimirović u ataru sela Jabukovac, policija intenzivno traga za počiniocem ili počiniocima masakra. Porodica stradalih je još uvek u šoku, a za Pink je govorila sestra ubijene Dragice.

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina u petak su pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga.

Pročitajte još: U JABUKOVCU I DALJE MUK NAKON ČETVOROSTRUKOG UBISTVA! Meštani i komšije šokirani: Evo šta za Pink kažu o žrtvama, ali i o mogućem MOTIVU ZLOČINA (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla telo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane.

Foto: TV Pink Printscreen

Meštani Jabukovca i dalje ne naslućuju motiv stravičnog četvorostrukog ubistva, a mišljenja su da je počinilac neko ko je ovako nešto već radio, jer je činjenica da nijedan ispaljeni metak nije promašio žrtvu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ljudi su bili pošteni, nisu imali kontakt ni sa kim, nisu se svađali ni sa kim – kaže jedan meštanin sela. Drugi kaže da je Raja Kazimirović, inače njegov školski drug, bio rezervisan i da je slabo komunicarao sa drugima, ali da je svakako žalosno što se ovakav zločin dogodio.

Od bliskih rođaka porodice Kazimirović u Jabukovcu živi rođena sestra ubijene Dragice Kazimirović, 90-godišnja Jovanka Kalinović. Ova starica još uvek je u šoku i kaže da ne može da veruje da je njena sestra ovako završila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sestra mi je bila mirna, povučena, Raja isto. Miran čovek, ni sa kim se nije svađao. Mučio se mnogo i od te muke je bio jako nervozan. Nikoga nije mrzeo... – jedva, kroz suze, kaže za Pink sestra nastradale Dragice.

Foto: TV Pink Printscreen

Jabukovcem, ali i susednim selima, već tri dana kruže razne priče i teorije o motivu ovog četvorostrukog ubistva. Međutim, za sada zvaničnih informacija o uzroku ove tragedije nema.

Pročitajte još: OBDUKCIJA OTKRILA UŽASNE DETALJE MASAKRA U JABUKOVCU: Ubica likvidirao celu porodicu sa po nekoliko HITACA U GLAVU?

#Smrt

#Ubistvo

'