AKTUELNO

Šok!

Davor P. (35) priznao je na informativnom razgovoru u policiji da je u Jabukovcu brutalno ubio četvoro ljudi zbog 500 evra kako bi svojoj ljubavnici platio operaciju!

Kako saznanju beogradski mediji, on je izjavio da je sa imanja porodice Kazimirović iz Vratne kod Jabukovca uzeo 200 evra i 35.000 dinara, navodeći „da se po selu pričalo da Raja ima mnogo para“.

Davor P. se tereti da je 7. avgusta na imanju u Jabukovcu hicima iz vatrenog oružja ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Masakr je šokirao srpsku javnost, a posle 18 dana intenzivne istrage, policija je pozvala Davora P. na informativni razgovor. Kako saznajemo, on je u policiji priznao zločin, a kada je naveo zbog čega je ubio četvoro ljudi, i najiskusniji policajci su se zgrozili.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

- On je mrtav hladan ispričao da je poubijao ljude jer su njegovoj ljubavnici trebale pare za operaciju! Davor je iz urbanijeg dela Jabukovca i nije poznavao Kazimiroviće. Nedavno je čuo da se po selu priča „da Raja ima para“, pa je došao na ideju da ga opljačka.

Sve je isplanirao do detalja i 7. avgusta je krenuo put Vratne, na imanje. Tamo je zatekao samo Draganu i Ljubinku. Uleteo je u kuću i zaurlao: „Dajte pare!“.

Međutim, žene su mu se suprotstavile. Dragana je zgrabila sekiru i napala ga, a on je odmah pobegao - navodi izvor iz istrage i dodaje da je do preokreta došlo kada se u letnjoj kuhinju uključilo svetlo.

- On se sakrio iza letnje kuhinje Kazimirovića. Kada se tamo uključilo svetlo i kad je izašla Rajina majka Dragica, bio je ubeđen da će ga prepoznati, pa je rešio da ih sve pobije. Dragicu je usmrtio na stepeništu i prekrio ju je stvarima, a onda se vratio u kuću i pucao na Draganu i Ljubinku. Ubrzo se na traktoru pojavio Raja Kazimirović, koga je usmrtio sa četiri hica u grudi i stomak, a petim ga je overio u glavu.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Ispričao je da je to morao da uradi jer je njegovoj ljubavnici bio potreban novac za operaciju. Posle monstruoznog zločina je uzeo svega 200 evra i 35.000 dinara - navodi sagovornik i dodaje da je Davor policajcima pokazao gde je zakopao oružje.

- Policajce je odveo u šumu na putu od Jabukovca ka Štubiku. Tamo su našli automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, koji su bili zakopani, a kojima je Davor, kako je priznao, ubio Raju i članove njegove porodice. U dvorištu osumnjičenog je policija našla još dve zakopane malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu, kao i veću količinu municije - navodi MUP i dodaje da je Davoru određeno zadržavanje do 48 sati.

Foto: / Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Davor je rekao da je sve osmislio sam i da nije imao saučesnika. Na vest da je zbog četvorostrukog ubistva uhapšen Davor P. iz Jabukovca, meštani tog sela i okoline su bili u čudu! Svi navode da je bio seoski automehaničar i da im uopšte nije bio sumnjiv.

#Jabukovac

#Ubistvo

'