AKTUELNO

Policija traga za više od deset osoba.

Tri osobe su povređene kada su nepoznati napadači u noći između utorka i srede maskirani izleteli na auto-put Miloš Veliki i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave. Policija traga za više od deset osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

- Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama – kaže dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati napadači i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

#Napad

'