AKTUELNO

Zla kob porodice Krsmanović. Cela porodica nestala za 10 godina.

Nakon brutalnog ubistva na nasipu u Borči, Zoran je otvorio dušu i ispričao kako su se njegova supruga i on upoznali.

- Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003. godine, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled - rekao je Zoran.

On je rekao kako ga je Jelena osvojila svojim plemenitom ličnošću i skromnošću.

Foto: Facebook, Pink.rs

- Jelena me je osvojila svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana rodila, često mi je govorila: 'Ja sam kao tvoje treće dete'. Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš je nju kao majku prihvatio. Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide rekao je suprug.

Zoran dodaje da su Jelena i on bili dosta slični.

- Oboje smo skromni, bez preteranih ambicija, ne pridajemo važnost materijalnom svetu. Vezani smo za porodicu, za kuću. Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno. Reći ću vam i ovo. Išli smo zajedno na more, dva puta. Ona nikada pre toga nije bila na moru - priča Marjanović kog su pogodile priče da je on kriv za ubistvo supruge Jelene. Njega je to posebno zabolelo jer je bio veoma vezan za svoju ženu.

- Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene - kroz suze je pričao Jelenin suprug.

Međutim, mediji su spekulisali da je jedan od motiva ubistva i ljubavni trougao i ljubomora.

Informacije o ljubavnom trouglu otkrio je Jelenin svekar, Vladimir Marjanović i to malo, nakon što je Zoran priveden. Sve ovo vreme se ta informacija nije pominjala u javnosti.

ZLA KOB UBIJENE PORODICE KRSMANOVIĆ

U porodici Krsmanović za šest meseci umrle su tri žene. Najpre je ubijena Jelena, zatim je umrla njena baka Pelagonija Manojlović i, na kraju, usled teške bolesti i pevačicina majka Zorica Krsmanović.

Foto: Pink.rs

Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu oboleo je od teške bolesti 2007. godine. Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se desilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu.

A onda se nastavio niz smrti.

Od kancera je u međuvremenu obolela i Jelenina majka Zorica. A 2. aprila prošle godine desilo se ubistvo Jelene. Onda je njena baka umrla 25. maja, od tuge za unukom dobila je moždani udar. Kasnije, 4. oktobra zdravlje Zorice Krsmanović se pogoršalo, umrla je u svojoj kući u Borči.

DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE IZ JELENINOG PORODIČNOG ALBUMA:

Jelena je bila vedra i raspoložena što dokazuju i fotografije iz njenog porodičnog albuma. Bila je društvena, stalno okružena prijateljima. Na nekima se vidi koliko joj je i majčinstvo prjalo.

Foto: Privatna arhiva

Uprkos spekulacijama da je brak Marjanovića bio u krizi, na porodičnim fotografijama vidi se da je Jelene bila ispunjena kao majka, ćerka i supruga.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'