AKTUELNO

Njihove slike na društvenim mrežama jasno prikazuju koliko raskalašno su živeli.

Iako je ceo grad ostao u šoku kada su u Majdanpeku uhapšena dva policajca, inače otac i sin, jedan profesor u srednjoj školi i dvojica njihovih bliskih saradnika, žitelji ovog grada ne kriju da im je oduvek bilo sumnjivo odakle im novac koji su trošili na skupe automobile, luksuzna putovanja i nekretnine.

Policija je protekle nedelje u Majdanpeku uhapsila dvojicu svojih kolega Aleksandra Đ. i njegovog sina Miroslava Đ, profesora u srednjoj Tehničkoj školi Dragoslava M, kao i njihove saradnike Sinišu I. i Ranka S. i prilikom toga zaplenjeni su automobili, tableti, oko 370 grama marihuane, digitalna vaga za precizno merenje, pištolj i meci, kao i novac.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Žitelji ovog grada u borskom okrugu ne kriju čuđenje zbog hapšenja, ali im je sada, kako su ispričali za Informer, jasnije na koji način su zarađivali novac koji su trošili na lagodan život.

- Ne mogu da verujem da je profesor prodavao drogu, ali mi je oduvek bilo čudno odakle mu toliki novac u odnosu na njegova primanja. Znam da radi i kao skijapki sudija, ali nema tu neke zarade... On nije ni krio da zimuje i po mesec dana, ide na luksuzna letovanja, vozi dobar automobil... Pre izvesnog vremena je zakupio neki lokal za kafić u centru Majdanpeka i platio zakup unapred za godinu dana - priča Dragoslavljav poznanik za ovaj beogradski list.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

I uhapšeni policajci, prema mišljenju njihovih komšija, troše mnogo više nego što mogu da priušte od svoje plate.

- Voze dobre automobile koje mogu da priušte samo oni sa dubljim džepovinma. Viđao sam Miroslava u njegovom BMW-u... Ako je i kupljen na kredit, od čega li onda plaća ratu i sve druge troškove, ne znam... Njih dvojica, inače, nisu bili bahati sa građanima, ali čujem da kolege nisu volele Aleksandra. Pričalo se da su slavili kad je smenjen s mesta šefa policije u Majdanpeku - navodi Aleksandrov komšija.

O tome da su neki od uhapšenih živeli lagodnim životom može se zaključiti i po objavama na društvenim mrežama. Tako je profesor Dragoljub, iako je mahom objavljivao porodične fotografije, svojim prijateljima na društvenim mrežama rado pokazivao kadrove zabeležene na raznim skijaškim destinacijama,.

#Hapšenje

#Majdanpek

#Profesor

'