AKTUELNO

U četvrtak je u Negotinu uhapšena žena iz sela Dupljane, koja je osumnjičena za saučesništvo u četvorostrukom ubistvu.

Maja B. (25) sumniči se da je zajedno sa Davorom P. početkom avgusta počinila ubistvo familije Kazimirović na njihovom salašu.

Epilog zločina u Jabokovcu, koji potresa već Srbiju već dva meseca još uvek se ne nazire.

Iako je osumnjičeni Davor Pernić prvo rekao policiji da je sam odgovoran za masakr, kako bi ljubavnici pomogao u lečenju karcinoma, promenio je iskaz.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Otkriva da mu je u četvorostrukom ubistvu navodno pomagala Maja B., upravo ta ljubavnica, inače supruga njegovog školskog druga, koja je uhapšena u četvrtak.

Nije samo Maja pomagala Davoru da UBIJE KAZIMIROVIĆE?! Tragovi vode do TREĆE OSOBE!

Policija sumnja da je u ubistvu porodice Kazimirović, pored Davora Pernića i njegove ljubavnice Maje B., koja je nedavno uhapšena, učestvovala još najmanje jedna osoba, pišu beogradski mediji.Slučaj ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) u selu Jabukovac uskoro bi mogao da dobije još jedan obrt, i to zbog dokaza pronađenih na mestu zločina. Naime, kako se saznaje, nakon što je osumnjičeni ubica Davor Pernić (35) najpre priznao zločin, a potom i optužio svoju ljubavnicu Maju B. (25) za saučesništvo, istraga je dobila potpuno novi pravac. - Sumnja se da je u zločinu učestvovala bar još jedna osoba, a policiju su na ovaj pravac usmerili misteriozni tragovi pronađeni na imanju ubijenih. U pitanju su opušci cigareta za koje se provereno zna da ne pripadaju Perniću, jer on nije pušač. Zbog toga se veruje da ih je ostavio upravo neko ko je njemu pomagao za vreme zločina ili nakon njega - kazao je dobro obavešten izvor.  On dodaje da postoji mogućnost da se Pernićev saučesnik, ili više njih koji su ostavili za sobom opuške, vratio na salaš nakon zločina, jer su tela pronađena dva dana kasnije, kao i da je u ponovnoj premetačini kuće pronašao veću svotu novca.

Davor tvrdi da je Maja na Kazimiroviće pucala iz puške, a on iz "škorpiona".

Policija je oružje pronašla, blizu vikendice Davorovog oca, koji i dalje pokušava da shvati kako je do svega došlo.

Slaviša Pernić: Imali smo servis, bilo je novca

-Mi smio imali servis, nije da nije bilo novca - kaže on za Pink i dodaje da je nakon gašenja servisa, Davor sam nastavio da popravlja motore, kao i da on nije ulazio u to koliko je njegov sin zarađivao.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, svako bi isto reagovao na ubistvo.

Maji B. je određen pritvor do 30 dana. U istrazi slede DNK analize i veštačenja zaplenjenih telefona, kako bi se utvrdilo da li su osumnjičeni razmenjivali poruke.

#Jabukovac

#Ubistvo

'