AKTUELNO

Davor Pernić o Maja B. (25), navodnoj saučesnici koja je u pritvoru do 30 dana zbog uznemirenja javnosti je ispričao u Tužilaštvu i da su oboje nosili rukavice i "fantomke", koje je on spalio u svojoj peći.

Davor (35), koji je osumnjičen da je ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), naveo je da je njegova saučesnica Maja B. (25) - "loš pucač".

Na pitanje istražitelja kako je ona uopšte uzela pušku i navodno pucala, Davor je rekao da je sa laserom lako pucati, jer laser sve sam uradi. Izgovorio je osumnjičeni ove optužbe istom smirenošću i bez ikakve nervoze kao i na prvom saslušanju.

Maja B. (25), koju je Jabukovčanin Davor P., osumnjičen za četvorostruko ubistvo u ovom negotinskom selu, označio kao svog saučesnika, pritvorena je zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je, za "Novosti", VJT u Negotinu Ksenija Branković.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

- Maji B. je, na predlog Višeg javnog tužilaštva -a sud je to prihvatio, određen pritvor u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti. Činjenica je da je Davor P. nju označio kao saučesnika u zločinu, ali da li je to zaista tako, i da li je ona uopšte bila na licu mesta, utvrdiće istraga - rekla je Branković.

Istraga utvrđuje da li je nedavno uhapšena Maja B. (25), za koju Davor tvrdi da mu je saučesnica, pa čak i inicijator prvobitno zamišljene pljačke koja se "otela kontroli", zaista pucala iz malokalibarske puške.

#Jabukovac

'