AKTUELNO

Srpska bodi-bilderka Olivera Ugoči (39) uhapšena je u Rumuniji zbog sumnje da je učestvovala u švercu 750 kilograma kanabisa, vrednog skoro devet miliona evra!

Kako su preneli rumunski mediji, osim bilderke, koja je 2015. bila mis bikini Jagodine, uhapšena su još dvojica naših državljana - M. D. i M. S.

- Skoro tona kanabisa, koja bi na crnom tržištu dostigla vrednost od devet miliona evra, otkrivena je prošle nedelje na graničnom prelazu iz Bugarske u Rumuniju. Kombi, za čijim je volanom bio Srbin M. S. (32), granična policija zaustavila je zbog rutinske kontrole. Međutim, tokom pregleda u delu za skladištenje robe pronađene su bele vreće u kojima je upakovana u providnu foliju bila supstanca sa mirisom kafe. Nakon otvaranja jednog džaka utvrđeno je da je reč o kanabisu - navode izvori rumunskih medija.

Prema izvorima iz tamošnje policije, istovremeno, zajedno sa kombijem koji je ušao u Rumuniju, na granici se pojavio i BMW registrovan u Staroj Pazovi. U njemu su bili Srbin M. D. i Olivera Ugoči, a lisice su stavljene i njima.

Foto: Printscreen Facebook

- Istragom je utvrđeno da su njih dvoje putovali zajedno sa M. S., koji je prevozio drogu u kombiju. Kako se sumnja, oni su bili zaduženi da prate, obezbeđuju i čuvaju veliku količinu droge. Takođe, utvrđeno je da su uhapšeni nameravali da iz Rumunije pređu u Mađarsku - preneli su izvori iz istrage.

Kako su naveli, troje Srba privedeno je sudiji, a tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu droge. Rumunski mediji za sada nisu naveli da li im tužilaštvo na teret stavlja da su kanabis švercovali sami ili su deo veće kriminalne grupe.

Uhapšena Olivera Ugoči takmiči se u kategoriji bikini fitnes. Javnosti je postala poznata nakon što je gostovala u TV emisijama i govorila o bodi-bildingu, ali i borbi sa tumorom.

Foto: Printscreen YouTube/TionTimisOnline

- Odradim i po 400 trbušnjaka za jedan trening u fazi priprema za takmičenje. Bodi-bilding nije kao što mnogi misle da mi samo treniramo, ovo je mnogo više od toga. Treninzi su jako iscrpljujući, jer treniramo po dva puta dnevno, a bavljenje ovim sportom podrazumeva odricanje od hrane koju konzumira većina ljudi - rekla je Olivera u jednom intervjuu.

#Carina

#Droga

#Srbija

'