AKTUELNO

Izvlačili su telo iz automobila, stvarno je bi jeziv prizor, kaže jedan od meštana Bariča.

Nebojša Nedeljković (45) čije je pronađeno noćas u Bariču, prema nezvaničnim informacijama izboden je na drugom mestu, ali je povređen vozio automobil, izgubio svest i kontrolu, i udario u znak pred puta. Na automobilu su bila vidljiva oštećenja na prednjoj strani.

Policija je privela lokalnog narko dilera zbog sumnje da je povezan sa zločinom.

Kako za medije kaže M.M, stanovnik Bariča čija se kuća nalazi nekoliko metara od mesta gde je pronađeno beživotno telo, policijsku patrolu čuo je oko tri sata posle ponoći.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

- Pošto mi je telefon udaljen zbog unuka, nisam čuo ništa u trenutku nesreće. Kasnije sam se probudio kad sam čuo rotaciju. Izvlačili su telo iz automobila, stvarno je bi jeziv prizor – kaže svedok.

Meštani Bariča, koji poznaju porodicu Nedeljković, za medije pričaju da su vredni i radni, ali da su sa Nebojšom uvek imali problema.

Kako oni ističu, preminuli je organima reda poznat od ranije, jer je bio u zatvoru oko četiri godine zbog ubistva pešaka.

- Vozio se sa drugarom u kolima, bilo je kasno veče i slabo se videlo. Nesrećni čovek je prelazio ulicu, kada su naleteli na njega kolima i ubili ga. To je bilo pre desetak godina - prisećaju se nesreće stanovnici ovog dela prestonice.

Pročitajte još: BIO U ZATVORU ZBOG UDESA U KOJEM JE UBIO ČOVEKA! Ovo je muškarac ČIJE JE TELO NAĐENO U ZABAČENOJ ULICI U BARIČU! (FOTO)

#Barič

#Ubistvo

'