AKTUELNO

Mladić koji je stradao noćas na putu Kruševac-Ribarska Banja je meštanin sela Grevci, Vladimir M.(19), a njegovo su telo vatrogasci satima vadili iz smrskanog vozila.

Užasna nesreća dogodila se prema nezvaničnim saznanjima u mestu Ribare, noćas oko 1.30, kada je nesrećni vozač, iz za sada neutvrđenih okolnosti, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu poret puta.

Kako nezvanično saznaju mediji, V. M. nije imao vozačku dozvolu, a kobne noći, "fijat punto" je pozajmio od druga.

Foto: Pink.rs.

- Nastradali je bio u izlasku sa društvom u obližnjem mestu Veliki Šiljegovac, odakle je krenuo drugim putem, a prilikom povratka, bio je sam u pozajmljenim kolima, dogodila se ta užasna nesreća - navodi nezvanično izvor.

Svi su se zabrinuli kako ga nije dugo bilo, da bi se na kraju utvrdilo šta se dogodilo. Jasno je bilo odmah da dečku nema pomoći i da je podlegao povredma na licu mesta. Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice su odmah izašli na teren, telo mladića su satima izvlačili iz auta. Intervenisale su i ekipe EDB, jer je usled strašnog udarca putničkog vozila u banderu došlo i do problema u napajanju strujom.

Vladimr M.je živeo u Grevcima oko 15-ak godina, odakle mu je rodom majka. Zajedno sa roditeljima preselio se iz Sutomora.iima i starijeg brata i sestru. Svi su potreseni zbog tragedije koja se dogodila na čistom putnom pravcu, bez ijedne krivine.

Pročitajte još: TRAGEDIJA KOD KRUŠEVCA! Fiat sleteo sa puta i udardio u banderu, vozač poginuo!

Meštani ribarskog kraja napominju da su nedaleko od mesta gde je nastradao mladić, pre oko 20 godina poginule dve devojke. Očekuje se da rezultati obdukcije daju više odgovora. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu.

#Kruševac

#Saobraćajna nesreća

'