AKTUELNO

Devojka se, kako se sumnja, predozirala u stanu u Bloku 63, koji koristi njen poznanik Nikola.

Nikola K. (30), osumnjičen da je pokušao da sakrije telo poznanice Milice S. (28), koja se najverovatnije predozirala i preminula, juče je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nikola K. je uhapšen još u četvrtak uveče, nakon što je nađeno telo devojke čiji nestanak su roditelji prijavili 17. oktobra. Devojka se kako se sumnja, predozirala u stanu u Bloku 63, koji koristi njen poznanik Nikola.

Telo je nađeno u gepeku "sitroena c5" na parkingu u Nehruovoj ulici kod broja 95, a u vozilu su bila četiri momka, osumnjičeni Nikola K. i njegovi drugovi Ivan V., Miloš G. i Dušan D. Tada je klupko nestanka, smrti i skrivanja Miličinog tela počelo da se odmotava.

Foto: Tv Pink - Printscreen

Nikola K. je u prvom iskazu policiji priznao da je hteo da se oslobodi tela i da ga baci na mesto gde ga niko ne bi našao, ali da Milicu nije ubio već se predozirala.

Njega je tada, kako je tvrdio policajcima, uhvatila panika, "plašio se da pozove policiju i Hitnu pomoć", pa je razmišljao šta da uradi sa telom.

Prema prvobitnoj izjavi Nikole K., kada je telo počelo da truli i da se od njega širi neprijatan miris, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se otarasi tela. Odlučili su da telo stave u krevet i tako ga iznesu iz zgrade, međutim, po svemu sudeći, umorili su se, pa su krevet ostavili na drugom spratu, a telo izneli u kesi...

Nikola K,je naveo da je, da bi imao dokaz da nije ubio Milicu, napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tela i to njenim telefonom.

Foto: Tv Pink - Printscreen

Dok su nosili telo ono je počelo da se raspada, pa su se Nikola K. i njegovi saučesnici uspaničili. Tragovi krvi ostali su vidljivi u zgradi i liftu, a muškarcima je pakleni plan propao kada ih je neko od stanara prijavio policiji da "izgleda kao da iznose telo iz zgrade".

Policija je brzo došla na lice mesta, u zgradi je pronađena Miličina torba, dokumenta i mobilni telefon sa fotografijama njenog tela koje su napravili.

Policija je okupirala ceo blok 63 i započela potragu za muškarcima i telom. Telo je pronađeno u gepeku Nikolinog automobila, a mladići, koji su krenuli da ga odvezu na neku zabačenu lokaciju, bili su u kolima.

Ubrzo nakon toga uhapšen je i Nikola K.

#Novi Beograd

#Smrt

'