AKTUELNO

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dve godine silovao 14-godišnju sestru Tamaru P. u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva.

Kako Srpski telegraf saznaje, za ceo slučaj saznalo se nakon što je nesrećna devojčica dovedena u bolnicu i požalila se lekarima da već duže vreme trpi brutalno seksualno zlostavljanje!

POVUKLA SE U SEBE

- Kobnog dana maloletnica je dovezena na pregled, gde je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Devojčica se ubrzo otvorila lekarima i ispričala im da već dve godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživela. Lekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloletnica trpela - kaže izvor za beogradske medije.

Devojčica se požalila lekarima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

- Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko poverovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dve godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe - dodaje izvor.

PRIZNAO SVE

Naime, lekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili ceo slučaj.

- Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke! Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao da je duži vremenski period unazad u porodičnoj kući silovao mlađu sestru - priča sagovornik.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

#Brat

#Silovanje

#sestra

'