AKTUELNO

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri godine zatvora S. V. zbog nasilja prema supruzi i pastorki koje je ispoljio u više navrata u njihovoj porodičnoj kući.

Ovom odlukom koja je objavljena na sajtu Apelaiconog suda, potvrđena je prvostepena presuda Osnovnog suda u Mionici kojom je osuđen za tri krivična dela nasilje u porodici.

On je 24. septembra 2016. godine u porodičnoj kući, drskim i bezobzirnim ponašanjem maloletnu pastorku M. C. udario u leđa štakom koju koristi pri hodu, nakon čega je uputio uvrede i njoj i supruzi D. S. nazivajući ih kurvama.

Nakon toga je uzeo kuhinjski nož i pošao ka devojci preteći joj da će je zaklati, zbog čega je D. S. stala između, a devojka pobegla napolje.

Nedugo posle toga, dok je D. S. bila u blizini šporeta napolju, uzeo šerpu u kojoj je bila voda, otvorio šporet sipao vodu u ložište, pa onda i gađao ženu šerpom, ali je nije pogodio.

Takođe je osuđen jer je u noći 2. juna 2017. godine, dok mu je žena spavala na krevetu, prišao joj držeći kuhinjski nož u ruci i oštricom noža joj naneo više telesnih povreda, posekotina, od kojih tri na licu, dve na vratu, a dve na levoj ruci, navodi se u presudi.

#Hronika

'