AKTUELNO

Jedan od ključnih detalja u optužnici protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene, koji ukazuju na to da je reč o planiranom zločinu je to što je Zoran Marjanović ugasio mobilni telefon čim je 2. aprila 2016. stigao na nasip.

Marjanovic je danas u sudu izjavio da nije isključivao telefon na dan kada je Jelena nestala.

Telefon mu je navodno bio ugašen od tada, sve do 17.04, kada je ponovo uključen, što je period u kom je Jelena Marjanović, prema optužnici, ubijena.

To može da ukaže da je svesno planirao da nešto uradi, jer se, u drugom slučaju, vreme isključivanja i uključivanja telefona ne bi poklapalo sa vremenom kada se, prema optužnici, zločin odigrao, ipak advokatski tim Zorana Marjanovića, jedinog osumnjičenog za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, izjavio je da verovatno postoje realni razlozi zašto telefon u to vreme nije bio vidljiv baznim stanicama operatera.

Podsetimo, Marjanović je optužen da je pre tri i po godine svirepo ubio suprugu - pevačicu Jelenu, Krsmanović Marjanović na nasipu Crvenka u Borči, a danas se pred višim sudom izjasnio da nije kriv za to ubistvo.

O je danas izjavio da ostaje u potpunosti uz odbranu,kao i da nije krvi za ovo ubistvo.

- Ovaj trenutak čekam tri i po godine, verujem da je ovo mesto istine, jer meni šansa do sada nije data – rekao je Marjanović.

#marjanović

'