AKTUELNO

"Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika", poručio je ministar policije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici policije u današnjoj akciji zaplenili 77 kilograma čistog heroina i uhapšila tročlanu organizovanu kriminalnu grupu.

- Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje - rekao je Stefanović, saopštio je MUP.

Foto: Tanjug/MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ODELJENJE ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

- Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina - istakao je ministar.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

On je zahvalio svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi.

- Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika - poručio je ministar.

#Droga

#Zaplena

'