AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP-a nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je jutros u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Tocilo je od ranije poznat po brojnim krivičnim delima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima.

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila - izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Uhapšeni su vođa kriminalne grupe M. N. (1982) i članovi S. N. (1982) i V. C. (1966), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa osumnjičenih, kao i više lokacija koje su koristili na teritoriji Beograda, pronađena je droga čija se vrednost procenjuje na oko 5.000.000 evra.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Kako se sumnja, ova organizovana kriminalna grupa je u prethodnom periodu drogu nabavljala iz Turske, a potom je distribuirala širom Srbije.

Policija je u ovoj akciji zaplenila i više skupocenih automobila i moticikl.

#Droga

#Hapšenje

#Nebojša Stefanović

#Policija

'