AKTUELNO

Novopazarska policija uhapsila je E. Š. (38), dok se za njegovom braćom N. Š. i DŽ. Š. i dalje intenzivno traga zbog sumnje da su pre nedelju dana, sa još nekoliko nepoznatih osoba, pretukli R. Š. koristeći bejzbol palice, a što je zabeleženo na snimcima video nadzora koji su kasnije objavljeni na internetu.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda E. Š. je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

Na snimcima se vidi kako se dva crna “audija” zaustavljaju na Keju skopskih žrtava, kako iz njih izlaze trojica braće i 5-6 nepoznatih osoba i ulaze u dvorište žrtve gde su ga napali, tukli i naneli mu teške telesne povrede.

Foto: Printscreen YouTube/SilvanaI_521

Nakon toga su pobegli u nepoznatom pravcu, a oštećeni nije inspektorima želeo da otkrije motive zbog čega je napadnut i da li je i u kakvoj svađi sa napadačima.

- Odmah je pokrenuta potraga za napadačima, izvršen je pretres njihove kuće u jednom novopazarskom naselju, objekat je ostavljen otključan, prazan, nikoga nije bilo. Zbog nanošenja teških telesnih povreda protiv njih su podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, a u toku je rad pronalaženju braće, kao i na identifikovanju preostalih napadača - kazao je izvor "Blica" u novopazarskoj policiji.

Iako su pojedini mediji navodili da je razlog napada na R. Š. to što se on, navodno, bavio zelenašenjem i što su mu braća dugovala novac, u policiji ne veruju u tu verziju.

- Mislim da to nije motiv sukoba, već ga treba tražiti u sumnjivim poslovima kojima se bave i napadači i porodica oštećenog. Na kuću napadača pre par godina je bačena bomba, a oni su, kako se pričalo, sumnjali da je to uradio R. Š. ili neko iz njegovog okruženja - dodaje naš izvor.

Inače, oštećeni i napadači imaju isto prezime, ali još nije poznato da li su u rodbinskim vezama.

Foto: Printscreen YouTube/SilvanaI_521

#Fizički napad

#Napad

'