AKTUELNO

Na društvenim mrežama prijatelji i rođaci opraštaju se od nastradale Ane tužnim porukama i crnim fotografijama.

Ana Katanić (20), devojka nastradala u saobraćajnoj nesreći na Šabačkom putu u selu Urovci, danas je sahranjena na groblju u mestu Ratari kraj Obrenovca. Mladić koji je upravljao automobilom kobne noći otpušten je na kućno lečenje, dok se suvozač nalazi na Odeljenju intenzivne nege i njegovo stanje je kritično.

U noći između nedelje i ponedeljka Ana Katanić se vraćala sa proslave punoletstva mlađe sestre automobilom kojim je upravljao Dušan Davidović Diva (26), a sa njima je bio i Boriša Furtula (27) .

Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, automobil marke "seat leon" novosadskih tablica je izleteo sa puta, udario u stub javne rasvete i od siline udarca se prevrnuo na krov. Ana je od zadobijenih povreda izdahnula ubrzo nakon nesreće u obrenovačkom Domu zdravlja.

Foto: Printscreen Facebook/Ana Katanić

Suvozač Boriša Furtula je sa povredama glave, grudnog koša i rebara sa unutrašnjim krvarenjem smešten je, kako je potvrđeno, na Odeljenju intenzivne nege, u komi je i njegovo stanje je kritično.

Vozač Dušan Davidović Diva (26) optušten je na kućno lečenje.

Na društvenim mrežama prijatelji i rođaci opraštaju se od nastradale Ane tužnim porukama i crnim fotografijama.

- Anđele moj, nakupilo se tuge za tri života. Nikad više neću biti isti bez tebe. Voleću te zauvek i nikada te neću zaboraviti. Nikad nisam ni pomislio da ovako nešto da se desi. Bićeš zauvek moja mala lepotica. Ti si moje milo i možda si me napustila sa ovog sveta, ali nikada te neću pustiti iz mog srca - napisao je jedan mladić na društvenim mrežama i dodao:

- Nedostaješ mi i nedostajaćeš mi do kraja života. Počivaj u miru.

#Ana Katanić

#Sahrana

'