AKTUELNO

Telo mlade žene pronađeno je u petak u kanalu u Velikoj Krsni. Majka preminule optuživala zeta da je ubio i držao u zamrzivaču.

Rezultati obdukcije pokazali su da Marina Mijailović (36), čije je telo pronađeno u petak po podne u kanalu u Velikoj Krsni, nije preminula nasilnom smrću.

Nago telo žene pronađeno je u petak popodne u kanalu u Velikoj Krsni, na oko kilometar udaljenoj od kuće u kojoj je živela sa suprugom.

Na telu nisu bile vidljive povrede, ali zbog burnog života pokojne Marine, istražni organi nisu želeli da prejudiciraju uzrok smrti, već čekaju rezultate obdukcije, koja će danas biti završena i čiji će rezultati pokazati da li je žena ubijena ili je umrla prirodnom smrću.

Iako je obdukcija pokazala da je Marina, koja je bolovala od epilepsije, preminula prirodnom smrću, dat je nalog da se urade i toksikološke analize koje će pokazati da li je u krvi imala prisustvo opijata ili je možda doživela epileptični napad i preminula od toga. Međutim, na rezultate ovih testova čeka se mesec dana.

Iako uzrok smrti još uvek nije poznat, između bližnjih nesrećne žene bukvalno pljušte sve teže optužbe.

Mara Mijailović, Marinina majka, navela je da joj je ćerku ubio zet Miroslav Milisavljević (60).

- Držao je njeno telo u zamrzivaču nekoliko dana, a onda ga bacio u kanal. I ranije ju je davio. Terala sam je da ga napusti, ali nije htela jer je imao penziju, a mi živimo od socijale pa nemamo za njene lekove jer je imala epilepsiju. S njim se i propila - ispričala je Mara.

U Marinoj kući živi i njen bivši muž Mirko Avramović.

Miroslav, kog tašta optužuje za ubistvo, kaže za beogradske medije da bi pre trebalo ispitati ulogu bivšeg muža Mirka.

- Taj čovek nam je oboma pretio, zbog toga je bio i šest meseci u pritvoru. Protiv njega se i dalje vodi postupak zbog tih pretnji u tužilaštvu u Mladenovcu. Mirko je Marini poručio: "Ako nećeš da živiš sa mnom - nećeš ni sa Miroslavom: pobiću vas!" - kaže Milisavljević za beogradske medije.

Miroslav tvrdi i da je Marinu njena porodica svojevremeno i podvodila i to za flašu piva, kao i da su je oni navukli na alkohol. Na navode komšija da su ih viđali pijane, odgovorio je da su povremeno pili, ali da je on, navodno, pokušavao da joj pomogne.

#Misterija

#Mladenovac

#Obdukcija

#Smrt

#Telo

#Žena

'