AKTUELNO

Bivši košarkaš Milan Gurović je osuđen na godinu dana kućnog zatvora pošto je priznao da je pretukao suprugu Tanju i njihovu ćerku Milicu (16).

Odmah pošto je osuđen, Milan se skriven ispod kapuljače uputio u Novi Sad gde mu živi majka.

Međutim, kako smo nezvanično saznali, Guroviću ovo nije prvi put da je fizički nasrnuo na majku svoje dece. Ona je više puta bila u modricama, a kako nam je rekao naš izvor blizak porodici, to nije bilo zbog toga što je ona uradila botoks. Upravo o tome je Tanja i svedočila u petak.

- Tanja je bila stalno pod pritiskom. Milan je stalno ljubomoran, i često joj je pravio probleme jer je mislio da ga ona vara. Ovo nije bio prvi put da ona trpi batine, ali se nadamo da će biti poslednji. Ta priča o tome kako je prošli put polomio ruku dok je tukao je delimično tačna. Do fizičkog napada je došlo i tom prilikom je povredio ruku. Tanja se loše oseća, ona ne voli publicitet, a još joj je neprijatnije jer njihova porodična intima popunjava stupce u novinama. Ona je zaista blaga žena, dobra, nikada nije volela da bude u centru pažnje. Kada su se upoznali, ona nije imala predstavu ko je on, tako da priča o tome da je sa njim zbog para pada u vodu.

Ono što je svakako mnogo dramatičnije je to da su se njihovo troje dece veoma plašili oca i njegovih naglih reakcija. Tanjin sin iz prethodnog braka, Dušan, je njihova najveća podrška i izuzetno je vezan za sestru Milicu koju ovih dana obilazi svakodnevno.

#Milan Gurović

'