AKTUELNO

Kako kažu kolege, ništa nije upućivalo na ovu tragediju.

Samo nekoliko dana pre nego što će razneti sebe i Marinu Petković (28) ručnom bombom, Pavle Rakonjac plivao je u nedelju za časni krst u Sremskoj Kamenici. Kako njegove kolege kažu, tog dana je bio raspoložen i ništa nije slutilo da će dva dana posle doći do tragedije.

- Ništa nije ukazivalo na to da će se desiti tragedija. Inače, bio je dobar kolega, posvećen poslu. Dugo je radio u MUP, bio je u Interventnoj jedinici, a najveća želja u karijeri mu je bila da pređe u Žandarmeriju. U tome je uspeo i delovao je zadovoljno. Zbog svega smo zatečeni i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo - kaže njegov kolega.

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata.

Foto: Printscreen/Večernje novosti

Podsetimo, Pavle je aktivirao bombu u automobilu marke "opel vektra" i tako ubio sebe i Marinu sa kojom je bio u tajnoj vezi. Eksplozija se desila na zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Beživotna tela pronađena su nešto posle 9 sati u "opel vektri" sa oštećenom karoserijom. Vozilo je pronašla policijska patrola. Telo muškarca je bilo na vozačevom mestu, a žene na suvozačevom.

Iza Pavla ostalo je dvoje dece, kao i supruga.

#Marina Petković

#Pavle Rakonjac

#Žandarmerija

'