AKTUELNO

Osnivač fondacije "Tijana Jurić" praktično je najavio večerašnje hapšenje.

Šokantnu informaciju o hapšenju dizajnera i fotografa Srđana Švelja zbog povezanosti sa pedofilijom potvrdio je večeras i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno saopštio da je pet poznatih osoba iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo seksualne odnose sa decom, ali nije hteo da saopšti njihova imena.

- Da sam vam dao imena onda kada ste to tražili i očekivali od mene večeras ne bismo imali prvog uhapšenog pedofila. I to je samo početak. Idemo dalje. Večeras je uhapšen modni kreator S. Š. zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloletnicima. Ovo je samo početak naše borbe protiv pedofilije u Srbiji - naveo je Jurić na svom Fejsbuk .profilu.

Podsetimo da je Jurić nedavno otkrio da su pet moćnika, među kojima su političari, biznismeni i modni kreatori, zapravo pedofili i da za to postoje čvrsti dokazi. Jedan od ljudi sa tog spiska očigledno je i večeras uhapšeni Šveljo.

Ko su ostali sa spiska, ostaje da se vidimo.

Video: Pink.rs

Podsećamo da je Šveljo večeras uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli.

#Hapšenje

#Igor Jurić

#Novi Sad

'