AKTUELNO

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović biće nastavljeno danas pred Višim sudom u Beogradu, a pred sudijom konačno će se pojaviti preostali članovi porodice Marjanović - Zoranovi roditelji, od kojih se očekuje da po prvi put ispričaju svoja saznanja vezana za ubistvo njihove snaje.

Na prvom u nizu ročišta koja će se održati u razmaku od samo 10 dana gde će biti saslušano 14 svedoka, pored roditelja okrivljenog Zorana Marjanovića, pred sudijom će svoje iskaze dati i pevačicina sestra od strica Teodora Krsmanović, kao i Boris Pucić policajac kojeg je Zoran nakon što je pevačica, navodno, nestala prvog pozvao.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Pored njih u sudu će biti saslušana i kuma Marjanovića, Vera Vukomanović, koja je bila poslednja koja je telefonirala sa pevačicom, samo nekoliko minuta pre nego što će brutalno biti ubijena.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Vladimir i Zorica Marjanović trebalo je da budu saslušani na prethodnom suđenju, međutim zbog lošeg zdravlja bili su sprečeni da dođu. Oboje su kod tužioca ćutali, te nisu želeli da daju svoj iskaz, iako su njihova svedočenja, pogotovu Vladimirovo, od velike važnosti u ovom slučaju. Naime, Zoranov otac bio je prvi kojeg je Zoran nazvao da mu javi da je pevačica nestala.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Saslušanje ovih svedoka samo je prvo u nizu koje nas očekuje u narednih 10 dana, jer Viši sud pozvao je njih 14 da u naredne dve nedelje ispričaju sva svoja saznanja vezana za ubistvo koje potresa javnost poslednje tri i po godine. Sledeća suđenja očekuju nas 9. i 10. marta kada će se pred sudijom pojaviti prijatelji i poznanici ovo dvoje supružnika, kao i policajci koji su bili na nasipu i učestvovali u potrazi pevačice.

Video: Pink.rs/N. Todorović

#Zoran Marjanović

'