AKTUELNO

Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću zakazan za deveti mart, kada bi trebalo da svedoči i rođaka pokojne pevačice Jelene - Teodora Krsmanović, koja je današnji izostanak sa klupe za svedoke opravdala bolešću, dok su današnje reči svedoka Bojana Pucića šokirale i Zoranove advokate.

Suđenje je počelo jutros u 10 časova, a poslednji koji je svedočio bio je policajac Bojan Pucić koji je bio porodični prijatelj Marjanovića sve do ubistva Jelene Marjanović.

- Jeleninog oca znam još i pre nego što se ona rodila, a za njenu majku imam samo reči hvale - rekao je Pucić.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

On je rekao da ga je dana kada je nestala Jelena zvao Zoran da ga pita za savet kome da prijavi nestanak, te da ga je on posavetovao da o tome obavesti policiju i rekao da će mu on pomoći u potrazi za Jelenom.

- Kada sam došao na nasip video sam kola koja idu u suret meni ali nisam mogao da prepoznam i mislio sam da je Zoran u njima. Ubrzo potom sam sreo kola iz kojih su izašli Zoran, Jana, Vladimir i Miloš. Zoran je bio očajan ne znajući gde je Jelena - svedoči Pucić.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

On je rekao da je bio dobar prijatelj sa Zoranom i često je posećivao njegov studio.

- Dešavalo se da idem sa drugom kod Zorana u studio. On je tu uvek bio sa Jelenom i govorio bi joj ''Tetka idi nam skuvaj kafu'' - rekao je on i dodao su oni uveki bili skladna par.

Zoranovi advokati uznemirili su se na ovu izjavu svedoka i on je upitan da li je pokojnu suprugu tako zvao iz milošte što je Bojan Pucić i potvrdio.

#Zoran Marjanović

'