AKTUELNO

Nije mogla da obuzda emocije!

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2.aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka nadomak Borče, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušavanjem svedoka.

Janina vaspitačica Lenka, izjavila je danas pred sudom da joj je Jelena uglavnom delovala normalno i veselo, kao i da joj je bilo mnogo žao što je doživela takvu sudbinu.

"Moj sin se druži sa Urošem i na dan Jeleninog nestanka pozvana sam da čuvam Janu, jer mi je rečeno da Jeleni nije dobro umesto da je nestala, pošto je mala Jana bila uznemirena", rekla je vaspitačica.

Kako kaže, sutradan je zvala kuma Vera da Janu izvedem napolje i tada sam znala šta se desilo i počela sam da plačem.

"Brinula sam u vrtiću o Jani i nakon Zoranovog hapšenja pred njom. To ju je jako pogodilo. Jelena nikada ništa ružno nije rekla o Zoranu njegovoj porodici ili braku", rekla je vaspitačica.

Kako kaže, nakon Jelenine smrti obilazila je njenu majku dok nije umrla.

"Bilo mi je veoma teško i žao što je doživela takvu sudbinu. Tokom dolaska u vrtić Jana je imala svu potrebnu pomoć psihologa u saradnji sa porodicom, i ona je bila dobro. Nakon njenog odlaska u osnovnu školu, više nisam imala uvid u to kako je, ali mi je sin rekao da je dobro”, rekla je vaspitačica.

#Jelena Marjanović

#Suđenje

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'