AKTUELNO

Bojana Karanović (17) poginula je u nedelju uveče, u 23.45, na Smederevskom putu kod Auto-moto društva Grocka, kada je na automobilu dačija solenca, kojim je upravljao njen momak Stefan Stefanović (20), najverovatnije pukla guma, pa je naglo skrenuo u suprotnu traku. On je pokušao da koči, ali je usled velike brzine udario u stub rasvete, koji je iščupao.

- Nema više moje Bokice! Kako će majka tvoja sad bez tebe da živi?! Spremala sam ti haljinu za maturu, a sad te sahranjujem u beloj venčanici... Sahranićemo te kao kraljicu, lepotice naša -  jaukala je neutešna majka devojčice Sanja Karanović (50). - Mislila je majka da će da te uda i unuke da dočeka. Šta će majka bez tvog osmeha - kukala je očajna majka, koja ima još dva sina, od 19 i 12 godina.

Poginu mi pred maturu. Završavala je frizersku školu i trebalo je da ide na takmičenje frizera. Sa Stefanom je te večeri otišla do pumpe da uzme gorivo, a onda su nam javili šta se dogodilo. Onda je moj muž obavestio Stefanovog oca - priča nam neutešna Bojanina majka i pokazuje ćerkine slike.

Sahrana danas u Velikom Gradištu

Bojanin stariji brat Jovan dodaje da im je Stefanova porodica izjavila saučešće telefonom i da su i oni u velikom šoku. - Bili su oko tri godine u vezi, a Stefan je mojoj Bojani govorio: "Bićeš moja ili ničija" - kaže Sanja. Bojanina majka kaže da će ćerku sahraniti danas u 14 sati u belom kovčegu u rodnom Velikom Gradištu, odakle su pre četiri godine došli u Grocku.

Bila je to velika ljubav

U lokalnom fast fud restoranu kod srednje škole u Grockoj okupili su se šokirani učenici i drugari Bojane i Stefana. Oni  kažu da su se mnogo voleli i da su se upoznali u školi. Stefan je takođe završio frizersku školu.- Uvek su bili zajedno. Bila je to velika ljubav. Ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo - šokirani su prijatelji Bojane i Stefana.

Stefan teško povređen

Stefan je teško povređen i ima povrede kičmenih pršljenova. Nalazi se na ortopediji na Banjici i očekuje ga operacija. Kod njega su njegovi roditelji, otac Bata i majka Maja. - Upravo sam doputovao i spremam se da posetim brata. Čuo sam da je Stefanu pukla guma i da je zato došlo do tragedije. Koliko znam, to veče Bojana je bila kod njega u poseti i trebalo je da je vozi kući - rekao je Stefanov stariji brat Aleksandar.

Nađite mi Bojanu, vikao je Stefan nakon što su sleteli u kanal

- Noseći banderu na haubi, bukvalno je vozio ivicom kanala, a onda je zakačio mostić i nakon 15 metara sleteo u kanal. Prednjim delom auta se zakucao u duboki kanal, a od silina udara, Bojana i Stefan su kroz šoferšajbnu izleteli iz vozila. Bojana je odletela nekoliko metara dalje, dok je Stefan završio ispod automobila - navode svedoci. U pomoć su im pritekli stanari obližnjih kuća, koji su ukazivali pomoć Bojani i koji su pozvali Hitnu pomoć. Za to vreme, Stefan je sam izašao iz kanala i počeo da doziva Bojanu. - Govorio je: "Nađite mi Bojanu", a zatim je uključio lampu na mobilnom i počeo da je traži po kanalu. Rekao nam je da je do nesreće došlo jer mu pukla guma. Kada je video Bojanu kako nepomično leži, počeo je histerično da viče, a onda je pao - priča očevidac stravične nesreće.

#Grocka

#Nesreća

'