AKTUELNO

Posle četiri dana neizvesnosti na adresu porodice Paležević stigla je tužna vest. Marko koji je 29. maja nestao u Novom Sadu, pronađen je mrtav u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a obdukcijom je utvrđeno da se nesrećni mladić utopio.

Iako su njegovi najbliži sumnjali na ubistvo, nisu pronađeni tragovi nasilja.

-Saznali smo da je pronađen u kraju kanala, u plitkoj vodi, noge su mu bile na suvom. Nezvanično smo to saznali da kod njega nema dokumenata, ličnih stvari njegovih, dalje ne znamo šta se desilo i kako se našao tu - rekao je Markov brat Danijel Paležević za Pink.

Foto: Facebook.com/Sladja Djuricin

Kako je došlo do utapanja niko ne zna. Po pristajanju broda "Apatin1" u Novi Sad otišao je na piće sa kolegom pa u kupovinu. Poslednji put je viđen u naselju Klisa gde su ga snimile kamere na benzinskoj pumpi.

-Tu noć se čuo sa mnom oko 20 sati, sasvim normalno smo pričali, a oko pola 12 se čuo sa suprugom, za dva dana je trebalo da mu bude smena, a nešto kasnije, oko 12 čuo se sa našim drugarima iz sela, čak je zamolio jednog drugara da dođe po njega, da se druže, kada 1. juna dođe kući - rekao je Danijel.

Iako od Marka danima nije bilo ni traga ni glasa porodica se nadala najboljem, ništa nije ukazivalo da se te večeri dogodila tragedija.

-Svi smo u čudu, niko se nije nadao ovakvom ishodu - rekao je sa bolom u glasu njegov brat.

Marko Paležević biće sahranjen u petak, iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

#Danijel Paležević

#Marko Paležević

'