AKTUELNO

Šta odabir garderobe govori o osumnjičenom za ubistvo Jelene Marjanović?

U Palati pravde pred Višim sudom danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene. 

Odevna kombinacija koju je izabrao privukla je odmah pažnju, što mu je verovatno i bila namera. 

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Marjanović je obukao crvene pantalone, sako u sličnoj boji i cvetnu košulju, što je drastična promena u odnosu na njegova ranija izdanja.

Na prethodnom ročištu imao je plavi sako, a u sve do tada su crne kombinacije bile njegov zaštitni znak, kao kada je reč o pojavljivanja pred sudom. Od crnog odela, do crnog sakoa u kombinaciji sa farmericama, pa do opuštenije varjante sa crnom majicom i jaknom.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Crveni sako inače je idealan za svaku poslovnu priliku, a posebno kada hoćete dabudete primećeni.

Moć i dominacija

Prema verovanju crvena boja je boja vatre povezana sa energijom snagom i moći, ali i odlučnošću. Crvena, važi za boju dominacije i moći, pažnje, zdravlja, strasti, energije. Izbor je onih osoba koje imaju nameru da u nešto ubede svoje sagovornike ili da nekoga impresioniraju. Svetla nijansa crvene najviše privlači pažnju na osobu koja je nosi. Ljudi povezuju ove nijanse sa energijom, pokretljivošću i uzbuđenjem.

Da je crvena boja izuzetno efektna potvrđuje i slučaj Melanije Tramp, koja je svedenom crvenom košuljom, zaokupirala pažnju javnosti uprkos brojnim problemima sa kojima se Amerika suočava.

#Garderoba

#Zoran Marjanović

'