AKTUELNO

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić danas je u beogradskoj Palati pravde u podne počeo da daje iskaz Višem javnom tužilaštvu povodom svojih saznanja u vezi s političarom pedofilom.

Jurić je nakon tri i po sata provedenih u Tužilaštvu rekao da je sve dokaze dao Tužilaštvu i da ne sme da priča o tome, jer bi počinio krivično delo.

-Saznanja koja imam smo danas izneli pred predstavnicima najviših državnih institucija. Što se mene lično tiče, staviću tačku na celu ovu važnu priču, jer je od ove važne priče pravljen rijaliti i to ne smemo da dozvolimo - rekao je Jurić medijima izlazeći iz Palate pravde.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Kako je rekao, Fondacija sa njegovim timom na čelu ni od jednog slučaja ne želi da pravi afere, nego da želi da dođemo do pravog rešenja.

-Pritisak, koji je zaista veliki, napravljen je u javnosti bez ikakve potrebe i ono što želim da kažem je da će Fondacija nastaviti svoj rad i da ćemo nastaviti da se borimo bez obzira što postoji mnogo ljudi koji žele da nas opstruiraju - naglasio je igor Jurić.

Istakao je da nasilje nad decom ne čine samo obični ljudi, već i političari i dodao da mu je žao ako je pretio detetu Biljane Popović Ivković.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Šta je još Jurić rekao ispred Tužilaštva pogledajte u videu.

#Igor Jurić

'