AKTUELNO

U Medija centru stadiona “Rajko Mitić” danas je održano predavanje na temu bezbednosti u saobraćaju pod nazivom “Budimo bezbedni”.

Tribini su prisustvovali kadeti našeg razvojnog tima Grafičara, glavni trener naše Omladinske škole Nikola Jelić, kao i predstavnik MUP-a Aleksandar Radenković.Svrha ovog predavanja je upravo podizanje svesti o bezbednosti u saobraćaju, a naši kadeti su, kao “ciljna grupa”, pažljivo slušali sve savete koje im je prenosila novinarka televizije Pink Dea Đurđević.Svakako, kao učesnici u saobraćaju, pešaci ili vozači početnici, našim juniorima je ovo itekako značilo kako bi shvatili koliko moraju biti oprezni bilo da su na ulici, trotoaru ili u vozilu.

Takođe, predstavnik MUP-a Aleksandar Radenković upozorio je naše kadete i na činjenicu da je vezivanje pojaseva, kako na prednjem tako i na zadnjem sedištu, veoma važno jer tako čuvamo naše živote.

Voditeljka Pinka Dea Đurđević se zahvalila klubu i pričala je o nesreći koja joj se dogodila i procesu rehabilitacije.

- Želela bih da se zahvalim FK Crvena zvezda na čelu sa Zvezdanom Terzićem i svima onima koji su nam omogućili da dodatno podignemo svest mladih ljudi o ovom segmentu života. Nažalost, imam o čemu da vam pričam na temu bezbednosti u saobraćaju, želim da pokušam da vam naglasim koliko je jedan sekund važan i koliko može da vam promeni život. Tako je taj sekund uticao i na moj život, negativno, zbog toga sam i želela da sa vama podelim svoju priču, da se ovo nikom drugom ne bi dogodilo – naglasila je Dea Đurđević.

#Saobraćaj