AKTUELNO

Nestanak prijavljen u subotu, a Trinaestogodišnja devojčica T. B. iz Niša pronađena je noćas u Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, dete je otišlo da polaže prijemni ispit za Matematičku gimnaziju, gde su je usnimile kamere.

Prema informacijama, roditelji su bili protiv toga da ide u Beograd. Mediji su prethodno preneli da je devojčica pronađena u Ugrinovcima, u autobusu na liniji 603.

Tetka devojčice potvrdila je informaciju za lokalni medij.

- Gimnazija u Beogradu (matematički smer) omogućava nadarenoj deci da upišu srednju ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Devojčica je viđena u Beogradu, usnimili su je na prijemnom. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali, svom srećom. Hvala vam na svemu! Zahvalite u naše ime svim ljudima velikog srca - rekla je Pavlović.

Iz MUP-a je stiglo saopštenje u kojem potvrđuju da je devojčica nepovređena.

Podsetimo, devojčica iz Niša je nestala u subotu oko 7 časova ujutru, i za njom je policija intenzivno tragala ceo dan.

Njeni roditelji su prijavili da joj se gubi svaki trag nakon što je krenula do gimnazije "Svetozar Marković", a sa sobom je nosila đačku knjižicu.

IGOR JURIĆ O NESTANKU DEVOJČICE

- Nadam se da će se ova devojčica vrlo brzo vratiti u svoj dom živa i zdrava. Potrage za nestalom decom se moraju menjati i unaprediti ali o tome po pronalasku devojčice - napisao je Jurić na Tviteru.

Na radost svih, a najviše roditelja nestale devojčice, ova priča ima srećan kraj.

#nestala devojčica