AKTUELNO

Tri drugarice starosti 15, 17 i 23 godina nastradale su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3:30, na putu između Kule i Ruskog Krstura.

"Reno megan", u kojem je bilo ukupno šestoro ljudi, sleteo je sa puta u kanal. Teške povrede zadobili su i Jovan V. (18) i M. S. (14), dok je vozač auta smrti, Mihajlo Sabadoš (23), lakše povređen. Nakon nesreće utvrđeno je da je vozio pijan, a izmereno mu je 1,5 promila alkohola u krvi.

Foto: Facebook.com

Sabadoš je prošao sa lakšim povredama i uhapšen je, dok su preostala dva putnika Jovan V. (18) i M. S. (14) teško povređeni i lekari u Dečjoj bolnici KC Vojvodina im se bore za život. Mladiću je povređena kičma i probodena su mu pluća. Nalazi se na respiratoru, dok se jedna putnica nalazi u komi. Oboje su u kritičnom stanju.

Šestoro mladih vraćalo se sa privatne žurke, a utvrđeno je da, u trenutku kada se nereća dogodila, niko od putnika nije imao vezan siguronosni pojas.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak za koji se pretpostavlja da je napravljen iz "automobila smrti" neposredno pre tragedije.

#Kula

#Ruski Krstur

#Saobraćajna nesreća