AKTUELNO

Zla sudbina odredila je da Bojan nastrada, a da je automobilom udario samo centimetar dalje, možda bi imao šanse da preživi.

Užice je s nevericom dočekalo vest o pogibiji mladog Bojana Kutlešića. Mladić star samo 28 godina nastradao je dok se vraćao iz treće smene u užičkoj bolnici, gde je radio kao tehničar. 

Foto: Facebook.com

Za Bojana Užičani imaju samo reči hvale, kažu da je bio pun dobrote, a njegove kolege, koje su i dalje u šoku, ističu da je sa posebnom pažnjom brinuo o pacijentima. 

Foto: Informer.rs

Bojan se, kao što je Pink.rs već pisao, prošlog meseca oženio, a njegova supruga je trudna. Njihovi profili na društvenim mrežama puni su zajedničkih fotografija i srećnih trenutaka. 

Foto: Facebook.com

Podsetimo, Bojan se u nedelju ujutru survao svojim automobilom u Zlatarsko jezero. 

Pretpostavlja se da je mladić zaspao za volanom, prešao u drugu kolovoznu traku, proleteo preko zaštitne ograde, zemljanog nasipa i završio u jezeru. 

Foto: RINA

Na putu do vode automobil se nekoliko puta prevrnuo niz liticu duboku tridesetak metara. Stravičan prizor videli su ribolovci, koji su prvi pritekli u pomoć i pokušali da spasu mladića, ali je automobil brzo potonuo i nestao pod vodom.

- Zla sudbina odnela je život ovom mladiću, neverovatno je kuda je uspeo da proleti u jezero. Provukao je automobil između bankine i nasipa, centimentri su ga delili od toga da udari u jednu ili drugu stranu i tako verovatno izbegne smrt - priča ribar Miloš.

#Bojan Kutlešić

#Zlatarsko jezero