AKTUELNO

Javnost ipak danas neće saznati da li je telefon Zorana Marjanovića bio isključen u vreme ubistva njegove supruge!

Foto: Pink.rs/I. Petrović

U Višem sudu u Beogradu trebalo je da bude nastavljeno suđenje za brutalno ubistvo pevačice iz Borče Jelene Marjanović (33) za koje je osumnjičen njen suprug Zoran.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

Na zahtev odbrane ročište je odloženo je se Saša Savić, stručni veštak nije pojavio. Koliko smo razumeli svi ovde, on je pozvan od strane odbrane, kako bi "parkirao" tužilaštvu.

Reč je o veštaku koji je pozvan od strane odbrane kako bi "parirao" Tužilaštvu, budući da je za nastavak suđenja kao svedok pozvan sudski veštak za telekomunikacije Dragomir Vasiljević.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

On je obavio vremensko-prostorno veštačenje mobilnih telefana u vreme kada se pretpostavlja da je došlo do zločina, u okviru kojeg je analiziran mobilni telefon žrtve, Zorana Marjanovića, kao i članova njegove porodice.

Ovo veštačenje je delom uneto i u optužnicu, gde je navedeno da je telefon optuženog Marjanovića bio isključen oko 17 sati 2. aprila 2016. godine kada je, kako se pretpostavlja, Jelena Marjanović ubijena.

Video: Pink.rs/I. Petrović

Na današnjem ročištu je trebalo da bude razjašnjeno da li je Kritično vreme je od 16.56 do 17.04, a veštak treba da jasno navede da li je Marjanovićev telefon bio isključen, odnosno šta znače reči "da mu je aparat mirovao".

#Zoran Marjanović