AKTUELNO

U stravičnom sudaru putničkog automobila i voza na pružnom prelazu u Zminjaku, kod Šapca, danas su poginuli Željka M. (39) i njen suprug Nebojša M. (46) iz Laćarka, kod Sremske Mitrovice.

Njihovi sinovi koji imaju 8 i 11 godina su povređeni i prebačeni u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

Porodica se vraćala kući sa odmora u Banji Koviljači. Na Fejsbuk profilu samo pre 18 sati su objavili album fotografija, na kojima su zagrljeni i srećni.

Foto: Facebook.com/Zeljka Kvrgic Milosavljevic

Jutros, oko 11 sati na pružnom prelazu koji nema rampu, ali je obezbeđen signalizacijom porodični par je zajedno otišao u smrt.

- Velika tragedija za našu familiju. Nebojša je moj blizak rođak, mi smo braća od strica i vest o nesreći me evo zatekla u Nemačkoj gde imamo rođake. Ne znam kako da im saopštim, nadam se da ipak nisu pročitali tužne vesti - rekao je za Telegraf.rs Nebojšin brat od strica Srđan.

Prema navodima očevidaca, voz je vukao automobil više od 40 metara i tada je iz njega ispala Željka. Njeno beživotno telo je ležalo pored smrskanog automobila. Nebojša i dvoje dece su bili u automobilu, iz kojeg se, navodi čovek koji je svega deset minuta kasnije naišao, čuo dečiji plač.

Preplašenu decu su iz automobila izvadili su lekari hitne pomoći koji su brzo došli na lice mesta. Tada je potvrđeno da je i muškarac poginuo.

Deca su prebačena u bolnicu i lekari su saopštili da su oba dečaka "u stabilnom stanju". Pojedini lokalni mediji objavili su da jedan dečak ima prelom noge, a drugi nije povređen.

Uviđaj na mestu nezgode obavili su pripadnici policije iz Šapca i osnovni javni tužilac.

#Nesreća

#Porodica

#Voz