AKTUELNO

Automobil Gorana Nikolaševića eksplodirao je noćas ispred njegove porodične kuće u širem centru Valjeva. Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povređenih nije bilo.

Nikolaševic je svedok obrane u slučaju protiv Darka Šarića. Široj javnosti postao je poznat kada je u Specijalnom sudu obelodanjeno da je njegovu likvidaciju, upravo postavljanjem bombe, planirao Nebojša Joksović, ključni svedok tužilaštva protiv Šarić. Pre samo nekoliko dana valjevski tužilac odbilo je da pokrene postupak protiv Joksovica za planiranje ubistva, iako je na saslušanju Dalibor Ristić priznao da ga je Joksović vrbovao da pocini ubistvo, a takva operativna saznanja ima i valjevska policija.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Kako saznaje Pink.rs, sigurnosne kamere zabeležile su prilazak maskiranog muškarca sa kapuljačom na glavi kako prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, nakon čega, nedugo potom, dolazi do eksplozije koja je praktično probudila čitav kvart. Uviđaj na mestu eksplozije obavili su pripadnici policije i valjevskog Višeg tužilaštva.

#Goran Nikolašević