AKTUELNO

Nezapamćena porodična tragedija dogodila se juče ujutro u Lazarevcu, kada je A. E. (29) pala sa šestog sprata zgrade zajedno sa svojim detetom (3)!

Majka je od povreda preminula na mestu, dok je dete sa višestrukim i teškim povredama prebačen u bolnicu u Beogradu, gde je operisan i bori se za život.

Kako saznajemo, slučajna prolaznica je oko 8.50 čula vrisku i jak udarac i videla ženu i dete kako leže na terasi na prvom spratu.

- Zgrada se nalazi blizu policijske stanice, pa je izbezumljena prolaznica otrčala tamo. Patrola je odmah otišla na adresu i zatekla jeziv prizor. Na terasi je ležala potpuno gola žena, dok je dečak bio pored. Telo žene izgledalo je nasapunjano, kao da je tek izašla ispod tuša. Na terasi je bila i daska od WC šolje - kaže izvor i nastavlja:

- Ispostavilo se da žena i dete žive u toj zgradi, na šestom spratu. Policajci su otišli do stana, ali je bilo zaključano, pa su morali da ih obiju. Probudili su supruga A. E., koji je čvrsto spavao jer je došao iz treće smene. Čovek nije imao pojma da su mu žena i dete pali sa terase i doživeo je ogroman šok.

Foto: Pink.rs

Šta se tačno dogodilo juče ujutro, biće utvrđeno istragom, a za sada postoje dve verzije ove tragedije. Prema jednoj, majka je u nervnom rastrojstvu uzela sina u naručje i bacila se s terase, a prema drugoj, dete se iskralo iz stana i igrajući se pao sa terase, a A. E. je, videvši šta se desilo, skočila za njim.

- Policajci su me probudili i pitali me gde je stan A. E. Nisam znala zašto ih traže, pomenuli su da je neko pao, ali nisam ništa shvatila dok nisam videla sestričino telo - kaže B. R., tetka preminule žene.

Na njene reči nadovezao se P. C., brat od tetke nastradale.

- Ona nije ovo namerno uradila, nije bila psihički bolesna. Dugo nije mogla da dobije dete, volela ga je i nema šanse da bi to namerno uradila. Nije imala problema ni u braku - priča šokirani brat.

Foto: Pink.rs

On kaže da je siguran da je njegova sestra skočila za detetom.

- Policija vodi istragu pa ćemo videti šta se tačno desilo, ali ona je samo pošla za detetom - kaže brat.

Majka nastradale žene je za tragediju saznala na odmoru u banji i hitno je krenula nazad za Lazarevac.

Rano ostala bez oca

Brat kaže da je A. E. pre 25 godina ostala bez oca. - Njen tata se predozirao narkoticima i umro, ona je još bila dete. Kasnije je upisala fakultet za defektologiju kako bi pomagala zavisnicima. Planirala je da svoj život posveti toj borbi - rekao je P. C.

Uviđaj je juče trajao satima, a posle nekog vremena suprug A. E. je u pratnji policije izašao iz stana. Čovek je bio izbezumljen. - On se bavi prevozom putnika, tačnije vozi vernike u manastire. I A. E. je bila pobožna, posvećena Bogu, zato nam nije jasno kako je moglo ovako nešto da se desi - pričaju komšije.

#Lazarevac