AKTUELNO

Sagovornici "Novog jutra" kriminolog Zlatko Nikolić i predsednik Centra za bezbednost Stevan Đokić složili su se da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović zločin iz strasti i da je nju ubila narcisoida ličnost.

Nikolić smatra da pevačica nije ubijena na nasipu u Borči, jer je u "mercedesu" koji je ubrzo nakon ubistva prodat pronađena njena krv koja se podudara sa Jeleninom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nju je ubila narcisoida ličnost, koja nedozvoljava da u vodu u kojoj se on ogleda zamuti kamenčić - istakao je Nikolić za Pink i naglasio je da je ovaj slučaj toliko pod lupom javnosti, jer je u pitanju ubijena pevačica.

Nikolić dodaje da je Zoran Marjanović dao dosta materijala da se u njega posumnja da je izvršilac ovog zločina.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

Kako naglašava, postoji veliki broj ovakvih sličnih slučajeva, ali da niko od tih ljudi nije poznata ličnost, pa nije interesantna za medije.

Nikolić, takođe smatra, da je pevačicu ubio ili suprug ili ljubavnik, te je podsetio da je njen svekar, Vladimir Marjanović, čak pokušao i da nađe ljubavnika, ali da nije uspeo.

Foto: Privatna arhiva

- Njen ubica je narcis, narcisoidni destruktivac, zato nije nakon ubistva pokušao sebe da ubije - rekao je NIkolić i dodao da je vrlo lako moguće da je ubica imao pomagače, ali da je to zločin koji jedna osoba obavlja sama.

Đokić se slaže sa Nikolićem da je ovo ubistvo intrigantno, jer je u pitanju javna ličnost, te da misli da će Zoran Marjanović brzo biti oslobođen, jer ne postoje jasni dokazi protiv njega i naglašava da savršen zločin ne postoji.

Foto: TV Pink Printscreen

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#pevačica